Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Η Honda παρουσιάζει το τρελό σκούτερ U3-X..!

Ονομάζεται το U3-X και έκανε το Ευρωπαϊκό ντεμπούτο του στη έκθεση με τίτλο «Μετακινήσεις», που διεξάγεται μεταξύ Απριλίου και Αυγούστου 2012 στο Μουσείο Αρχιτεκτονικής και Πολιτιστικής Κληρονομιάς (Cité de l'Architecture et du Patrimione),
στο Παρίσι..!



Όμως το θέμα είναι αν το συγκεκριμένο σκούτερ της Honda, μπορεί να καλύψει τις ανάγκες μετακίνησής τους. Γιατί φαίνεται ασταθές.
Ονομάζεται το U3-X και έκανε το Ευρωπαϊκό ντεμπούτο του στη έκθεση με τίτλο «Μετακινήσεις», που διεξάγεται  μεταξύ Απριλίου και Αυγούστου 2012 στο Μουσείο Αρχιτεκτονικής και Πολιτιστικής Κληρονομιάς (Cité de l'Architecture et du Patrimione), στο Παρίσι.
Το μαραφέτι αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκιο το 2009 και προσδιορίζεται ως ένα σκούτερ με μία μόνο ρόδα .
 Όμως, όπως και να έχει το πράγμα, εμείς νομίζουμε ότι τα σκούτερ με μια ρόδα, είναι καλά μόνο  για κλόουν και άλλους διασκεδαστές.
Εμπνευσμένο από την ικανότητα του ASIMO (το διάσημο ρομπότ της Honda) να βρει τη δική του ισορροπία, το U3-X μπορεί να σταθεί όρθιο με τον έλεγχο του κέντρου βάρους. 
To ερώτημα που τίθεται όμως είναι ...Έχει περάσει ποτέ από μια λακκούβα;    Δεν το νομίζω.  Και η πλάκα είναι ότι η λέξη λακκούβα είναι μια άγνωστη λέξη για το Τόκιο ...


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου