Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Ακόμα ένα παραμύθι καταρρέει: Ρεπορτάζ - ΒΟΜΒΑ της δημόσιας γερμανικής τηλεόρασης για το ρόλο της Γερμανίας στην ΚΡΙΣΗ !

Βίντεο στο γερμανικό κανάλι ΑRD απογυμνώνει το ... παραμύθι της δήθεν Γερμανικής βοήθειας

OΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΙΕΡΩΣΕΤΕ ΕΠΤΑ ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ..


Η Γερμανική τηλεόραση έκανε ρεπορτάζ για το πως και με ποιον τρόπο "βοηθά" η χώρα τους την Ελλάδα. 


Όπως αποκαλύπτουν
 η Γερμανία επωφελείται απο την κρίση του ευρώ, ενώ η βοήθεια μαμούθ που υποτίθεται μας δίνουν είναι... ψίχουλα!! (δηλαδή μια ακόμα κερδοφόρα επιχείρηση για την Γερμανική Οικονομία)


Πρόκειται για ένα εκπληκτικό ρεπορτάζ του Γερμανικού καναλιού ARD, το οποίο απογυμνώνει την ψυχρή πραγματικότητα και εκθέτει τόσο τον ελληνα Πρωθυπουργό κ.Παπαδήμο όσο και τον ίδιο τον κ.Βενιζέλο, που επιμένουν να κρύβουν από τον Ελληνικό λαό την αλήθεια!


Είναι προς τιμήν της κρατικής ΝΕΤ που πρόβαλε αυτό το βίντεο, ενώ τα κάνάλια των εφοπλιστών και των εργολάβων συνεχίζουν να μιλάνε για την δήθεν Γερμανική βοήθεια!!!

Στην ουσία πρόκειται για Ελληνική βοήθεια προς τη Γερμανία... με εξασφάλιση οτι η Ελλάδα πάντα θα ''αρμέγεται'' από την Γερμανία που υποτίθεται ότι "πληρώνει για να υπάρχει η Ελλάδα'' ένα παραμύθι που λανσαρεται εντέχνως από τα Κόμματα και τα Ελληνικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.


Αξίζει να αφιερώσετε επτά λεπτά για να δείτε αυτό το βίντεο:





Μικρό σχόλιο:

Και μόνο τα κέρδη από τους τόκους που ανέρχονται με την πιο συντηρητική εκτίμηση στα 45 δισεκατομμύρια ευρώ να κατευθύνονταν στην ελληνική οικονομία με σκοπό την αναζωογόνηση της απασχόλησης και την ανακοπή των περικοπών των μισθών και των συντάξεων που βυθίζει την οικονομία στην ύφεση θα μπορούσε να αλλάξει την τύχη της χώρας και της ευρωζώνης.

Η γερμανική απληστία και η αποδοχή, του να φτωχαίνουν  οι «εταίροι» τους,  επί των οποίων κερδοσκοπούσαν συστηματικά τα τελευταία χρόνια βάζει με νομοτελειακή ακρίβεια την Ευρώπη σε μεγάλες περιπέτειες…


Και περί κρίσης ... τα συμπεράσματα δικά σας















ΠΗΓΗ

 http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2012/05/blog-post_8759.html#ixzz1ujR0fA2N

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου