Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Επτά προτάσεις Καμμένου για συγκυβέρνηση!


Επτά όρους, μεταξύ των οποίων και η καταγγελία των συμβάσεων του μνημονίου, έθεσε ο κ. Πάνος Καμμένος προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας προκειμένου να συμμετέχει σε κυβέρνηση συνεργασίας.

Αμέσως μετά την σύσκεψη ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων επισήμανε μεν ότι «Συμφωνήσαμε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ότι υπάρχει ανάγκη διακυβέρνησης» εξήγησε όμως ότι για να συμβάλει ο ίδιος απαιτεί την εκπλήρωση των εξής όρων :
 Άμεση ανακήρυξη ΑΟΖ, καταστατικός έλεγχος Τράπεζας της Ελλάδας,καταγγελία συμβάσεων του Μνημονίου, επιτροπή λογιστικού ελέγχου του δημόσιου χρέους από το 1974 και μετά, αναθεώρηση του άρθρ.86 του Συντάγματος για την παραγραφη των αδικημάτων υπουργών,  ενημέρωση σχετικά με τα πεπραγμένα από το 2009 μέχρι σήμερα, με αποδέσμευση όλων των εγγράφων και να εξαντληθούν τα μέσα για να εισπραχθούν οι Γερμανικές αποζημιώσεις.

Επιπροσθέτως, ο κ. Καμμένος τόνισε ότι αρνήθηκε να λάβει γνώση της επιστολής Παπαδήμου που του παρουσίασε ο κ. Κάρολος Παπούλιας καθώς όπως εξήγησε «είναι ανεπίσημη, ανυπόγραφη ενώ όπως που είπε ο Πρόεδρος δεν είναι προς δημοσίευση…».

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου