Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Παραδέχεται ότι ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ τους ψηφοφόρους ο ...κος Τζημερος


Στην παραδοχή πως δεν είναι πτυχιούχος της ΑΣΟΕΕ παρά το γεγονός ότι δήλωνε κάτι αντίστοιχο στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και σε σειρά βιογραφικών που ανά την Ελλάδα μοίραζε, προχώρησε ο πρόεδρος του κόμματος Δημιουργία Ξανά σε επιστολή που σήμερα ανάρτησε σε δικτυακό τόπο. 
O ίδιος έχει δηλώσει σε………
δημόσια ομιλία του για το φορολογικό
σύστημα πως «παρόλο που ήμουν αριστούχος και υπότροφος στην ΑΣΟΕ, δεν πήρα ποτέ πτυχίο από αυτή τη σχολή γιατί δεν άντεχα να υφίσταμαι κάθε μέρα το πολιτισμικό σοκ που σήμαινε η σπουδή στην ΑΣΟΕ εκείνη την περίοδο, ενώ έχει δηλώσει επανειλημμένα πως υπήρξε για πολλά χρόνια ….καθηγητής μουσικής ενώ τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στον χώρο της διαφήμισης». 
Σε ό,τι αφορά στη μη επαρκή γνώση αγγλικών που δημοσιεύματα αποδίδουν στον κ. Τζήμερο, το γραφείο τύπου της Δημιουργίας Ξανά δεν απάντησε.
  • Η πραγματικότητα μπροστά στους Ελληνες ψηφοφόρους είναι τρομερή. 
  • Έχουν γίνει τα χίλια μύρια με αναξιόπιστους πολιτικούς με ασυλία, και με αναλήθεια στην καθημερινότητα τους. Η Ελλάδα τράβηξε τόσα πολλά, και έχει περιέλθει σε πραγματικά δύσκολή θέση, έχει γίνει το κύριο θέμα σε όλο τον κόσμο για την οικονομική διαχείριση που γινόταν τόσα χρόνια, και ο Έλληνας καθημερινά εξαθλιώνεται προκειμένου να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις των Δανειστών της.
  • Και όλα αυτά βέβαια διότι άνθρωποι αναξιόπιστοι βρίσκονταν σε θέσεις διοικητικές και ''άρπαζαν'' για ίδιο όφελος το Δημόσιο χρήμα.
  • Τώρα λοιπόν που έχει φτάσει ''ο κόμπος στο χτένι'' και ο Έλληνας ψηφοφόρος προσπαθεί μέσα από όσα ακούει να ξεχωρίσει ποιος αξίζει να είναι στην Βουλή και ποιος θα πρέπει να φύγει καθώς η συμπεριφορά του δεν συνάδει με τα θέλω του. 
  • Ταυτόχρονα όλοι ψάχνουν τα καινούργια πρόσωπα άφθαρτα που θα τα εμπιστευτούν ώστε να αλλάξει τα παλαιά και τα φθαρμένα
  • Και εδώ εμφανίζονται νέα πρόσωπα με φρέσκες ιδέες ,που του ζητούν τον ψήφο. ¨Όμως αυτό δεν είναι ακριβώς έτσι. Αυτά τα νέα πρόσωπα έρχονται με τις ίδιες παλιές τεχνικές να κλέψουν την ψήφο του Έλληνα , με την ίδια παλαιά συνταγή με ένα τρόπο που αρχικά κερδίζει αλλά στην συνέχεια ξεφτά και αποκαλύπτεται, δείχνοντας την ίδια γύμνια με την παλαιά γενιά πολιτικών..Πόσο λυπηρό είναι αυτό ...και δυστυχώς δείχνει κατά μια έννοια την προσπάθεια για μια αρπαχτή -- στόχος η είσοδος στην Βουλή --τρόπος  κάθε δυνατός τρόπος που θα το καταφέρει αυτό είναι θεμιτός..
  • Κρίμα ...κάποιοι δεν αλλάζουν με τίποτα και επιμένουν με φθηνά κόλπα να κερδίσουν και πάλι ξεγελάσουν τον Έλληνα, αλλά να του πουν, άλλοι να είναι -- άλλα να του υποσχεθούν άλλα να κάνουν...
  • Δεν έχουν καταλάβει όμως ότι οι εποχές έχουν αλλάξει, και η φράση ...''ο ψεύτης και ο κλέπτης τον πρώτο χρόνο χαίρεται ''... ισχύει, μόνο που η πληροφορία - η αναξιοπιστία - κάνουν τον ''χρόνο'' της ρήσης αισθητά μικρότερη χρονική μονάδα από ότι στο παρελθόν παρελθόν...
  • Άρα λοιπόν όταν λέει κάποιος ότι είναι κάτι και τελικά δεν είναι αυτό...τι να περιμένει κανείς όταν λέει ότι θα κάνει κάτι και τελικά θα κάνει κάτι (πιθανόν ) κάτι άλλο.. 
  • Η κοροϊδία του Έλληνα έχει τελειώσει και όλοι αυτοί οι κάπως θα βρουν τον μάστορη τους ...θα βρουν τον Έλληνα που βαρέθηκε την ψέμα, την αναξιοπιστία, την αφερεγγυότητα, και θα είναι ο σκληρότερος τιμωρός ...με μια τιμωρία που θα έλθει άμεσα και με τον πιο σαφή τρόπο... που δεν θα σηκώνει και αμφιβολίες... 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου