Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

STRATEGYPAGE: Έκτο στον κόσμο το ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό! - Για να ξέρουμε τι λέμε για τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις


Μια σημαντική αναγνώριση για το Πολεμικό μας Ναυτικό ήρθε από την έγκυρη διεθνή ιστοσελίδα STRATEGYPAGE
Σύμφωνα με  βάση δεδομένων του StrategyPage,  με τα σαράντα (40) ισχυρότερα ναυτικά στον κόσμο,
το Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό κατέχει την 6η  θέση!
Η κατάταξη έχει γίνει σύμφωνα με την ποιότητα του προσωπικού και του υλικού
θεωρώντας σαν βάση αξιολόγησης ότι το Ναυτικό των ΗΠΑ κατέχει την πρώτη θέση.  Στην δεύτερη θέση είναι η Μ. Βρετανία, στην Τρίτη το Ισραήλ, στην τέταρτη ο Καναδάς, στην πέμπτη  η Ιαπωνία και την έκτη ισοβαθμούν η Ελλάδα, η Ολλανδία, η Νορβηγία και η Αυστραλία.
 Η Τουρκία βρίσκεται στην 24η θέση
Ναι, είναι μια πραγματικότητα, που πολλοί Έλληνες δεν γνωρίζουν, και οι Πολιτικοί τις περισσότερες φορές αμφισβητούν και σε αρκετές περιπτώσεις τις λοιδορούν αποκαλώντας τους Ελληνες των Ε.Δ. ως και μη παραγωγικούς προκειμένου να δικαιολογήσουν την συμπεριφορά τους έναντι τους.  
Είναι μια απόδειξη που δείχνει ότι οι Ελληνες πρέπει να έχουν εμπιστοσύνη στις Ένοπλες Δυνάμεις της Χώρας, αλλά επιπλέον δείχνει ότι χρήματα των φορολογουμένων που ξοδεύονται για αυτές, είναι επενδυμένα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 
Οι Ελληνικές Ε.Δ  παράγουν, και αυτό που παράγουν είναι ασφάλεια στο Ελληνικό Κράτος και τους Έλληνες πολίτες του ώστε να μπορούν να με ηρεμία και αίσθημα σιγουριάς να ζουν και να εργάζονται και να ευημερούν εντός της χώρας απαλλαγμένοι από τον φόβο της οποιαδήποτε απειλής που πιθανόν να επιβουλεύεται τη Ελληνική ακεραιότητα, τις περιουσίες, τα εδάφη αλλά και την ίδια την ζωή των Ελλήνων πολιτών.
Είναι ο κύριος αποτρεπτικός παράγων αλλά και η απειλή στον οποιονδήποτε πιθανό εχθρό που στοχεύει σε οποιαδήποτε σχέδια κατά της Ελληνικής Εθνικής Ακεραιότητας..  
Οι προσπάθειες που κάνουν οι Ελληνες Αξιωματικοί, Υπαξιωματικοί και ΝΔ του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού, προκειμένου να κρατήσουν το αξιόμαχο τους σε υψηλό επίπεδο,  είναι πραγματικά αξιέπαινες, ακόμα και στα πλαίσια της κρίσης της οικονομικής που η χώρα διέρχεται. Το γεγονός αυτό αναγνωρίζεται σε διεθνές επίπεδο. 
Η βάση δεδομένων είναι στο link  http://www.strategypage.com/fyeo/howtomakewar/databases/navy/navalforcesoft

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου