Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Εκδρομικό πρόγραμμα Εργατικής Εστίας


Κατά περιοχή δικαιοδοσίας η διανομή των εισιτηρίων 
Ανακοίνωση προς τους δικαιούχους της εξέδωσε η Εργατική Εστία Σπάρτης αναφορικά με το θερινό εκδρομικό πρόγραμμά της για το τρέχον έτος.

Συγκεκριμένα, ο Οργανισμός ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει προεγγραφή
και στη συνέχεια διανομή εισιτηρίων για το φετινό πρόγραμμα, που περιλαμβάνει δύο εξαήμερες εκδρομές στο Νομό Ηρακλείου Κρήτης, (από 1η έως 6 Ιουλίου για το πρώτο γκρουπ και από 8 έως 13/7 για το δεύτερο) κατά περιοχή δικαιοδοσίας.

Ειδικότερα, για το Δήμο Σπάρτης η προεγγραφή θα γίνει αύριο Τετάρτη 1 Ιουνίου από τις 8.15΄ το πρωί, ενώ η διανομή των εισιτηρίων τις ημέρες Τρίτη και Τετάρτη στις 14 και 15/6.

Στο Δήμο Ανατολικής Μάνης η προεγγραφή θα πραγματοποιηθεί στις 6 Ιουνίου στο ΚΕΠ Γυθείου από τις 9.30΄ το πρωί έως τις 11 το μεσημέρι, ενώ η διανομή των εισιτηρίων θα γίνει στις 16/6 τις ίδιες ώρες.

Για την περιοχή του Δήμου Ευρώτα, η προεγγραφή θα γίνει στις 6 Ιουνίου στο ΚΕΠ Σκάλας από τις 11.30΄ έως τη 1.30΄ το μεσημέρι και η διανομή των εισιτηρίων στις 16/6 τις ίδιες ώρες.

Τέλος, για το Δήμο Μονεμβασίας, η προεγγραφή θα λάβει χώρα την Τρίτη 7 Ιουνίου στο ΚΕΠ Μολάων από τις 8 έως τις 10.30΄ το πρωί, ενώ η διανομή των εισιτηρίων στις 17/6 τις ίδιες ώρες.

Η Εργατική Εστία Σπάρτης σημειώνει, ότι σε περίπτωση που ο αριθμός των εισιτηρίων υπερβαίνει τον αριθμό των δικαιούχων, θα γίνει κλήρωση στη 1.30΄ το μεσημέρι της Παρασκευής 10 Ιουνίου.
  Δικαιούχοι είναι όσοι δε χρεώθηκαν δελτία κοινωνικού τουρισμού για το τρέχον έτος και δε συμμετείχαν στα προγράμματα Κοινωνικού Τουρισμού, θερινού εκδρομικού και κρουαζιέρας έτους 2010.

Απαιτούμενα δικαιολογητικά για συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι:
• Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας όλων των μελών
• Βιβλιάριο Υγείας ατομικό και οικογενειακό, εφόσον υπάρχουν προστατευόμενα μέλη
• Εκκαθαριστικό σημείωμα φορολογικής δήλωσης (δεν υπάρχει όριο εισοδήματος)
• Απόσπασμα ατομικού λογαριασμού ασφάλισης (νέος τύπος ενσήμων) με εκατό ημέρες εργασίας τουλάχιστον για το έτος 2010. Για δε τους συνταξιούχους, απαιτείται απόφαση συνταξιοδότησης.


λακωνικος τύπος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου