Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

«Έκοψαν» τον Παπουτσή από εκδήλωση στη Ν.Υόρκη..









Με παρατράγουδα, μεγάλη ένταση και μια άκρως ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα  «άρχισαν τα όργανα» στις εκδηλώσεις για την 190η επέτειο της εθνικής παλιγγενεσίας στην Νέα Υόρκη.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κύριος Χρήστος Παπουτσής, ως εκπρόσωπος του Έλληνα πρωθυπουργού και της Ελληνικής κυβέρνησης είναι γνωστό ότι βρίσκεται εκεί, προκειμένου να

παραστεί σε όλες τις εορταστικές εκδηλώσεις της Ομογένειας. Μιλώντας μάλιστα στη δεξίωση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821, που δόθηκε στο Ελληνικό Γενικό Προξενείο στη Νέα Υόρκη, σήμερα το πρωί δήλωσε με περίσσια αισιοδοξία ότι η Ελλάδα μπορεί να τα καταφέρει και θα το κάνει.

Μετά τη δεξίωση, η Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Νέας Υόρκης διοργάνωσε εορταστική εκδήλωση στην πολιτιστική αίθουσα της κοινότητας του Αγίου Δημητρίου στην Αστόρια, όπου παρέστησαν και μίλησαν οι βουλευτές που εκπροσωπούν το Κοινοβούλιο στους γιορτασμούς της Ομογένειας για την εθνική επέτειο, χωρίς ωστόσο κανείς να δει τον κύριο Παπουτσή. 

Η γενική Πρόξενος Αγη Μπαλτά επιβεβαίωσε την είδηση που αφορούσε στο ζήτημα, δηλαδή ότι ο Χ. Παπουτσής εξαφανίστηκε… ως δια μαγείας από τη λίστα των καλεσμένων και έθεσε τα ακριβή γεγονότα ενώπιον του Γ Αντιπροέδρου του ΔΣ κ. Δημήτρη Δημητρίου και του μέλους και αντιπρόσωπο στην Ομοσπονδία Θεόδωρου Παυλάκου.

Η ένταση συνεχίστηκε και κατά την διάρκεια της εκδήλωσης στον Αγιο Δημήτριο όταν ο Πέτρος Γαλάτουλας, αγνόησε επιδεικτικά και την Γενική Πρόξενο Άγη Μπαλτά στην οποία δεν έδωσε τον λόγο να χαιρετίσει  όπως ορίζει το πρωτόκολλο, ενώ αντιθέτως έδωσε τον λόγο σε όλους τους άλλους επισήμους.



Πηγή :Το πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου