Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Ο Κωνσταντίνος με την Άννα Μαρία κάνουν διακοπές σε περιοχή της Καλαμάτας


Στη Μεσσηνία πραγματοποιεί ακόμη ολιγοήμερες διακοπές, ο τέως Βασιλιάς της Ελλάδος Κωνσταντίνος με τη σύζυγό του Άννα – Μαρία.
Το ζεύγος που διαμένει στην CostaNavarino και το “The westing resort”, παραχώρησε συνέντευξη στην τηλεόρασηbest, μιλώντας για όλους και για όλα, δηλώνοντας ενθουσιασμένο από τις ομορφιές και την αναπτυξιακή πορεία του νομού, τον οποίο τελευταία
φορά είχε επισκεφθεί πριν από 45 περίπου χρόνια…..
Ο Κωνσταντίνος ιδιαίτερα συγκινημένος, απαντώντας σε ερωτήματα αναφορικά με την οικονομική κατάσταση της χώρας, το πολιτικό σύστημα και τις… αιτίες που οδήγησαν
την Ελλάδα στην ύφεση, το δανεισμό και την όλη αυτή εξέλιξη, τόνισε, μεταξύ άλλων, με δάκρυα στα μάτια,  πως έχει εμπιστοσύνη στον Έλληνα και πως η χώρα θα τα καταφέρει.
Αναφέρθηκε επίσης,  στα αγροτικά προϊόντα της Μεσσηνίας και τον τουρισμό, ξεδίπλωσε μνήμες από το παρελθόν και μίλησε για το μεγάλο κοσμικό γεγονός του επικείμενου γάμου του αναδεξιμιού του πρίγκιπα  Γουίλιαμ.
Αξίζει να σημειωθεί πως την Ανάσταση θα την γιορτάσει σε ελληνικό νησί  και πως θα επισκεφθεί σύντομα ξανά το νομό, μαζί με την οικογένεια τους και ειδικά τα εγγόνια του.

Πηγή : Γαργαλιανοι news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου