Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Κλέβουν για να φάνε (που έχει φτάσει η απόγνωση) - κλέβουν τα ψώνια από λαϊκή και supermarket

Καθημερινά γίνονται τα περιστατικά κλοπών σε όλες τις πόλεις, ωστόσο στην Πάτρα οι δράστες προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα, αποδεικνύοντας το τραγικό σημείο απόγνωσης, στο οποίο έχουν περιέλθει συμπολίτες μας. Ληστεύουν ψώνια από γυναίκες, προκειμένου να φάνε.

Η πείνα είναι ο χειρότερος σύμβουλος.
Το ρητό αυτό φαίνεται ότι ταιριάζει απόλυτα στους ανήλικους Ρουμάνους οι οποίοι λήστεψαν δυο γυναίκες στην Πάτρα. Πρόκειται για δυο ξεχωριστές ληστείες που έγιναν από ανήλικα παιδιά, με κίνητρο την έλλειψη ακόμα και βασικών ειδών διατροφής.
Στο πρώτο περιστατικό, δυο 17χρονες από τη Ρουμανία λήστεψαν μια Βουλγάρα που επέστρεφε από την λαϊκή στο σπίτι της, στο κέντρο της Πάτρας.
Μαζί με τις ανήλικες ήταν δυο ακόμη γυναίκες που αναζητούνται από την αστυνομία. Οι Ρουμάνες επιτέθηκαν στην ανυποψίαστη γυναίκα, αφαιρώντας της, τη τσάντα της με 50 ευρώ, αλλά και τις σακούλες με τα ψώνια της λαϊκής.
Στη δεύτερη περίπτωση, ένας 16χρονος από τη Ρουμανία μαζί με έναν 20χρονο ομοεθνή του είχαν στήσει καρτέρι στην οδό Βύρωνος.
Θύμα τους μια γυναίκα που έπεσε θύμα τους στην είσοδο του σπιτιού της. Οι δυο Ρουμάνοι της άρπαξαν την τσάντα με 1000 ευρώ, όπως και τα ψώνια τους, αλλά συνελήφθησαν από την αστυνομία λίγο αργότερα.

Πηγη News247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου