Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Στροφή προς το πρόγραμμα "Εξωστρέφεια-Ανταγωνιστικότητα"


Στις εξαγωγές στρέφονται το τελευταίο διάστημα ολοένα και περισσότερες ελληνικές επιχειρήσεις, ώστε -με τη χρήση και εργαλείων, όπως το πρόγραμμα "Εξωστρέφεια-Ανταγωνιστικότητα", προϋπολογισμού 100 εκατ. ευρώ- ν' αντισταθμίσουν την καθίζηση των πωλήσεών τους στην εσωτερική αγορά. Ενδεικτικό είναι ότι μόνο κατά το πρώτο δίμηνο του 2011 εγγράφηκαν στα εξαγωγικά μητρώα του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ) 24 επιχειρήσεις, έναντι 34 στο σύνολο του 2010 και 11 το 2009!

Σε μια προσπάθεια για την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση του προγράμματος "Εξωστρέφεια" και την υποβολή άρτιων προτάσεων, ο
ΣΕΒΕ διοργανώνει στις 5 Μαΐου κατ' ιδίαν συναντήσεις επιχειρήσεων-μελών του με στελέχη της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ, με στόχο την παροχή εξατομικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Η ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ είναι εταίρος του Ενδιάμεσου Φορέα του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα (ΕΦΕΠΑΕ) και υπεύθυνη για την περιοχή κεντρικής και δυτικής Μακεδονίας.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στις 10.00-16.00 της Πέμπτης 5 Μαΐου, στα γραφεία του ΣΕΒΕ. Σε περίπτωση που ο αριθμός των ενδιαφερόμενων επιχειρήσεων είναι μεγάλος, θα συνεχιστούν και την Παρασκευή.

πηγη : dealnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου