Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Αδιευκρίνιστη η αιτία θανάτου του 49χρονου

Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει την υπόθεση θανάτου του 49χρονου άνδρα στη Μαγούλα Σπάρτης, που βρέθηκε νεκρός με σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο το βράδυ της Τρίτης. 

Αν και οι πληροφορίες που διέρρευσαν από το γραφείο Τύπου της Αστυνομίας κάνουν λόγο για

φυσιολογικά αίτια θανάτου, χωρίς να έχει εκδοθεί ακόμα επίσημη ιατροδικαστική έκθεση, το στενό οικογενειακό περιβάλλον του άτυχου άνδρα αρνείται αυτή την εκδοχή. 

Επικαλούμενοι το πιστοποιητικό θανάτου της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Ναυπλίου-Καλαμάτας, που αναγράφει ως απροσδιόριστη την αιτία θανάτου, εν αναμονή των εργαστηριακών εξετάσεων, οι συγγενείς ισχυρίζονται πως ένας τόσο υγιής και δυνατός σωματικά άνδρας είναι απίθανο να είχε τέτοιο τέλος. Παράλληλα, η αυτοψία στο σημείο του περιστατικού, αλλά και η κατάσταση στην οποία βρέθηκε ο 49χρονος από οικείους του, που δείχνουν κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, δημιουργούν ερωτηματικά για τα αίτια που προκάλεσαν το θάνατο του άτυχου άνδρα και θέτουν σε αμφισβήτηση την επίσημη εκδοχή της αστυνομίας. Άλλωστε από την αρχή οι έρευνες της Ασφάλειας κινήθηκαν γύρω από το ενδεχόμενο της εγκληματικής πράξης, με την εξέταση πιθανών υπόπτων. 

Μέχρι την εξαγωγή των εργαστηριακών εξετάσεων, που σύμφωνα με το διαβιβαστικό του ιατροδικαστή θα ληφθούν σε χρονικό διάστημα μεγαλύτερο του ενός μηνός, όλα τα σενάρια παραμένουν ανοιχτά. 
Πάντως η οικογένεια έχει δηλώσει την πρόθεσή της να προβεί σε εκταφή και δεύτερη ιατροδικαστική έρευνα.





λακωνικος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου