Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

«Κόβεται» το τουρκικό Grand Prix


Το τουρκικό γκραν πρι φαίνεται ότι δεν θα συμπεριλαμβάνεται στο αγωνιστικό πρόγραμμα της Φόρμουλα Ένα για το 2012, καθώς οι ομάδες είπαν «αντίο» στον αγώνα με την μικρή προσέλευση θεατών, παρότι δεν έχει ακόμη γίνει επίσημα γνωστό το μέλλον του.
Το γκραν πρι της
Κωνσταντινούπολης συμπεριλήφθηκε τον Ιούνιο στο καλαντάρι της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου (FIA) για το 2012, το οποίο περιλαμβάνει τον αριθμό ρεκόρ των 21 αγώνων, ωστόσο έχουν φουντώσει οι φήμες στα πάντοκ για το ουγγρικό γκραν πρι ότι ο εμπορικός διευθντής της Φόρμουλα Ένα, Μπέρνι Έκλστοουν, σχεδιάζει μεγάλες αλλαγές.
«Νομίζω ότι είναι πάντα λυπηρό, όταν χάνεις ένα γκραν πρι από το καλαντάρι. Λυπούμαστε που βλέπουμε την Τουρκία να φεύγει» δήλωσε χαρακτηριστικά ο διευθυντής της ΜακΛάρεν, Τζόναθαν Μιλ. Οι άδειες εξέδρες χαρακτήρισαν το τουρκικό γκραν πρι από την εμφάνισή του, το 2005, και την επόμενη χρονιά επιστρέφει ο αγώνας των Ηνωμένων Πολιτειών σε νέα πίστα, στο Όστιν, γεγονός που «στριμώχνει» τον διαθέσιμο χώρο στο καλαντάρι.
«Το καλεντάρι έχει ήδη 20 αγώνες. Ως μια μικρότερη ομάδα, οι 21 είναι υπερβολικά πολλοί» πρόσθεσε ο Γκρέιαμ Λόουντον της Virgin, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τα νέα.


greekradar

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου