Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Μ. Ανδρουλάκης: «Η κυβέρνηση έχει χάσει την νομιμοποίηση της» { ..αλλά ο ψήφος ψήφος όμως κύριε Ανδρουλάκη... κατά τα άλλα ... άλλα λόγια να αγαπιόμαστε }

Θέμα νομιμοποίησης της κυβέρνησης έθεσε ακόμα μία φορά ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Μίμης Ανδρουλάκης. Ο κ. Ανδρουλάκης, μιλώντας στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής για τον προϋπολογισμό του 2012, είπε : «Υπάρχουν όρια νομιμοποίησης τα οποία η κυβέρνηση έχει υπερβεί. 


Δεν μπορούμε να σώσουμε την Ελλάδα εναντίον των πολιτών της. Η πολιτική απονέκρωση δεν μπορεί να συνεχιστεί, χρειάζονται πρωτοβουλίες».
Με τα πλέον μελανά χρώματα αναφέρθηκε και στην ανεργία λέγοντας ότι «παγιδευόμαστε σε μια μακροχρόνια ύφεση, που επιδεινώνει το σπιράλ ανεργία- ύφεση. Όταν η ανεργία φτάσει στο 25-30% δεν θα υπάρχει το «εδώ μέσα». Ανεργία χωρίς πάτο, με αποτέλεσμα να υπάρξει εξέγερση» κατέληξε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ο κ. Ανδρουλάκης πρότεινε τη σύνταξη ψηφίσματος που θα υπογράφεται από όλα τα κόμματα και θα σταλεί στα κοινοβούλια των χωρών μελών της ευρωζώνης στο οποίο θα αναφέρεται ότι η συνταγή που ακολουθείται για την Ελλάδα είναι λάθος.

Η πρόεδρος της επιτροπής κυρία Βάσω Παπανδρέου έκανε λόγο για μία καλή ιδέα και ζήτησε από το βουλευτή του ΠΑΣΟΚ να το προχωρήσει. Με την πρόταση του κ. Ανδρουλάκη συμφώνησε και η κυρία Λούκα Κατσέλη.



Real

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου