Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Αφανίζοντας τους Έλληνες.

Εξοντωτικά τα νέα φορολογικά μέτρα εναντίων των οικογενειών και μάλιστα των πολυτέκνων, έρχονται σε συνέχεια των όσων προηγήθηκαν...
από το Υπ. Παιδείας με την κατάργηση των μετεγγραφών. Όλα αυτά οδηγούν σε απόγνωση και αφανισμό

την Ελληνική οικογένεια.

Είναι δε χαρακτηριστικοί οι πρόσφατοι τίτλοι των εφημερίδων:
- Καθημερινή: «Χαμηλά εισοδήματα και πολύτεκνοι πλήττονται περισσότερο από τις νέες φορολογικές ρυθμίσεις»
- Νίκη: «Κωδικό όνομα: ΗΡΩΔΗΣ»
- Πρώτο Θέμα: «Παιδοκτόνο το πολυνομοσχέδιο …καθώς οδηγεί σε σφαγή τα ζευγάρια με παιδιά και ειδικά τις πολύτεκνες οικογένειες, που θα πληρώσουν τριπλάσιο χαράτσι σε σχέση με όλους τους υπόλοιπους»
- Ναυτεμπορική: «Χαμένοι πάντως βγαίνουν για μια ακόμη φορά οι πολύτεκνοι»
- Ελευθεροτυπία: «Είσαι πολύτεκνος; Ας πρόσεχες…»
- Ελεύθερος Τύπος: «Απίστευτο θράσος επιδεικνύει για τους πολυτέκνους η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών»

Τα μέτρα που έχουν λάβει τελευταία εναντίον της οικογένειας είναι όχι μόνο άδικα αλλά και αντισυνταγματικά και οδηγούν στην εξαθλίωση. 

Φαίνεται πως η Κυβέρνηση αποφάσισε, στο βωμό της οικονομικής κρίσης, να θυσιάσει και τους ίδιους τους Έλληνες!. Άλλη εξήγηση αδυνατούμε να δώσουμε αφού μολονότι το δημογραφικό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα της χώρας. 

Τελικώς καταλήγουμε στο ότι: οι μεν νέοι στην ηλικία πολίτες δεν έχουν καθόλου δουλειά με όλα τα συνακόλουθα για την συνέχεια της Ελληνικής κοινωνίας, ενώ αυτοί που τόλμησαν να έχουν οικογένεια, τους αναγκάζουν να πληρώσουν δυσβάσταχτους φόρους και μάλιστα όσο περισσότερα παιδιά έχουν τόσο περισσότερους φόρους θα πληρώσουν. Οι ανάπηροι στον καιάδα. Τι πολιτισμός!

Κανείς από τους εκπροσώπους του λαού δεν βρήκε να πει ένα λόγο. Να γιατί λέμε ότι έχουμε πολιτικό έλλειμμα και όχι μόνο. Και καλά θα πει κανείς, λείπουν τα λεφτά. Εντάξει! Αλλά τότε, η κατάργηση των μετεγγραφών των πολυτέκνων εν μέσω οικονομικής κρίσεως, απαιτούσε και αυτό το μέτρο χρήματα; 

Ασφαλώς όχι! Φαίνεται ότι οι ιθύνοντες δεν ενδιαφέρονται για την συνέχεια του Ελληνικού γένους. Τι άλλο να πει κανείς. 
Η δημογραφική πολιτική της χώρας με μία λέξη θα μπορούσε κανείς να την πει: Αφανισμός!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου