Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Τιτάν: «Θέλουμε να κρατήσουμε σε λειτουργία όλα τα εργοστάσιά μας»


Δ. ΠΑΠΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ
«Δεν είναι στις προθέσεις μας να φύγουμε από την Ελλάδα και η προσπάθειά μας επικεντρώνεται να κρατήσουμε σε
λειτουργία όλα τα εργοστάσια στη χώρα, και αυτή τη μάχη δίνουμε» 
τόνισε  ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Τιτάν κ. Δημήτρης Παπαλεξόπουλος, -στο περιθώριο της εκδήλωσης του «8ου Βήματος του Μεταπτυχιακού Φοιτητή» του ομίλου, που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη.
Αναφερόμενος στην πορεία του ομίλου Τιτάν  το 2013, ο κ. Παπαλεξόπουλος σημείωσε ότι είναι μικτή η εικόνα όπως και ότι είναι δύσκολο να κάνει κανείς προβλέψεις. Οπως είπε, «ανησυχούμε για την Αίγυπτο, αλλά είμαστε αισιόδοξοι για την Αμερική. Τα Βαλκάνια συμπαρασύρονται από την κρίση στην Ευρώπη. Αρα είναι μικτή η εικόνα».
 Για την αλλαγή της έδρας, σχολίασε, «είμαστε 110 χρόνια στην Ελλάδα, εδώ πέρα είναι οι ρίζες μας, εδώ πέρα γεννηθήκαμε και εδώ πέρα δίνουμε τις μάχες μας. Δεν είναι στις προθέσεις μας να φύγουμε από την Ελλάδα. Μαζί με αυτά τα 110 χρόνια ιστορίας συνυπάρχουν και κάποιες ευθύνες (ή μαζί με αυτά, 110 χρόνια ιστορίας, συνεπάγονται κάποιες ευθύνες».
Ο κ. Παπαλεξόπουλος ανέφερε ότι η ζήτηση στην Ελλάδα ήταν πέρυσι κάτω από το ένα τέταρτο από ό,τι ήταν προ πενταετίας και εφέτος την περιμένει, όπως ανέφερε, «ακόμη χαμηλότερα, αισθητά χαμηλότερα». 

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου