Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Hydra Beach: Ανοίγει τις πύλες του την 1η Μαϊου !


Το Barceló Hydra Beach Resort ανοίγει τις πύλες του την 1η Μαίου, ανακαινισμένο και υπό την διεύθυνση της Barceló Hotels & Resorts. 
Πρόκειται για την παγκοσμίου φήμης αλυσίδα ξενοδοχείων και resort με
142 ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο συνολικής δυναμικότητας 38.000 κλινών που ξεκίνησε τη δραστηριότητά της στην Ελλάδα.
Η Barceló Hotels & Resorts προχώρησε στην καθολική επανασχεδίαση και ανακαίνιση του πρώην Hydra Beach και το αποτέλεσμα είναι ένα υπερσύγχρονο παραθαλάσσιο resort σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα, που προσφέρει πρόσβαση σε τρεις ξεχωριστές παραλίες στον Κόλπο της Ύδρας, μαγευτική θέα προς το ομώνυμο νησί και κήπους έκτασης 100.000 τετραγωνικών μέτρων με πλούσια βλάστηση.
Το Barceló  Hydra Beach Resort, ξεκινά τη λειτουργία του προσφέροντας στους καλεσμένους το , ένα ειδυλλιακό παραθαλάσσιο Resort 5 Αστέρων και την απόλυτη εμπειρία των διακοπών στην Ελλάδα.
Με 260 δωμάτια, 79 bungalow και 4 σουίτες μεταξύ των οποίων και ή Imperial Suite με δική της πισίνα, το Barceló Hydra Beach Resort απευθύνεται τόσο σε ζευγάρια όσο και σε οικογένειες που αναζητούν μία όαση κοντά στην πρωτεύουσα.
Οι επισκέπτες του θα μπορούν να απολαύσουν τρεις ξεχωριστές παραλίες, 2 πισίνες (εσωτερική θερμαινόμενη με καταρράκτη και εξωτερική), 4 γήπεδα τένις και 2 ποδοσφαίρου και ειδικό χώρο (Mini Club) με δραστηριότητες για παιδιά. Υπάρχει επίσης κέντρο καταδύσεων και κέντρο θαλάσσιων σπορ, 4 εστιατόρια, 3 μπαρ, εξωτερικό αμφιθέατρο, συνεδριακός χώρος 500 ατόμων και Mαρίνα για σκάφη.
Το Barceló Hydra Beach Resort βρίσκεται σε μία περιοχή ιδιαίτερα διάσημη, όχι μόνο για το φυσικό της κάλλος αλλά και για τους αρχαιολογικούς χώρους που την περιβάλλουν. Το αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου που φιλοξενεί το Ελληνικό Φεστιβάλ, οι Μυκήνες, η Τύρινθα, το Ναύπλιο, το Άργος και δεκάδες άλλοι διάσημοι αρχαιολογικοί χώροι βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από το ξενοδοχείο.
Το Barceló  Hydra Beach Resort, θα προσφέρει διαμονή με πολλά πακέτα, συμπεριλαμβανομένων των, All Inclusive, Half Board και B&B, σε ανταγωνιστικές τιμές αλλά και με πολλές παροχές.
Με την ευκαιρία της λειτουργίας του Barceló Hydra Beach Resort, ο Γενικός Διευθυντής κ. Josef A. Url δήλωσε:
«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ερχόμαστε στην Ελλάδα, τη χώρα της ιστορίας, τη χώρα του αυθεντικού! Η επένδυσή μας στο Barceló Hydra Beach Resort και την τοπική κοινότητα κατ’επέκταση, είναι η απόδειξη της εμπιστοσύνης μας στην απογείωση του Ελληνικού τουρισμού και στη δημιουργία ενός νέου και φιλικού επιχειρηματικού περιβάλλοντος. Είμαστε βέβαιοι ότι το ξενοδοχείο μας θα αποτελέσει πόλο έλξης για τους τουρίστες από όλο τον κόσμο που επιθυμούν να ζήσουν την αυθεντική Ελλάδα.»

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου