Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Ποιες είναι οι εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον !


Aρκετές πολυεθνικές αλλά και κάποιες επιτυχημένες ελληνικές επιχειρήσεις είναι μεταξύ των εταιρειών που επελέγησαν ως Great Place to Work  από την έρευνα Best Workplaces που ολοκλήρωσε για 11η συνεχή χρονιά Great Place to Work® Institute Hellas.
Πρόκειται για  τη μεγαλύτερη έρευνα αξιολόγησης του εργασιακού περιβάλλοντος στην Ελλάδα  και διεξήχθη με την ακαδημαϊκή υποστήριξη του
ALBA Graduate Business School. Συνολικά διακρίνονται φέτος 25 επιχειρήσεις, οι οποίες χωρίζονται στις παρακάτω τρεις κατηγορίες ανάλογα με τον αριθμό των εργαζομένων τους:

-10 «μεγάλες» επιχειρήσεις που απασχολούν από 251 εργαζόμενους και πάνω
-10 «μεσαίες» επιχειρήσεις που απασχολούν από 50 έως 250 εργαζόμενους
- 5 «μικρές» επιχειρήσεις που απασχολούν από 20 έως 49 εργαζόμενους 

Οι εταιρείες που διακρίθηκαν είναι: Eλαΐς-Unilever Hellas, Microsoft Hellas, SAS Institute, Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ, British American Tobacco Hellas, Randstad, Αθηναϊκή Ζυθοποιία, Μέλισσα Κίκιζας ΑΒΕΕ Τροφίμων, Sprint Integrated Communications, Παπαστράτος ΑΒΕΣ, Roche Hellas, ActionAid Ελλάς, PepsiCo - Tasty Foods, MARS Hellas, Royal Canin Hellas, Costa Navarino, SCA Hygiene Products, Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., Genesis Pharma, Teleperformance Hellas, General Mills, Novartis Hellas, General Electric (GE), Pharmathen, DIAGEO Hellas.
Την Τρίτη 23 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί η βράβευση των εταιρειών που διακρίθηκαν στην έρευνα Βest Workplaces 2013 για την επιλογή των εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα.
Η έρευνα Best Workplaces 2013 διεξήχθη το φθινόπωρο του 2012 και η αξιολόγηση των εταιρειών ολοκληρώθηκε τον Φεβρουάριο του 2013. Συνολικά συμμετείχαν 51 εταιρείες από διάφορους κλάδους της αγοράς, οι οποίες στο σύνολό τους απασχολούν 36.498 εργαζόμενους. Ο συνολικός αριθμός των εργαζομένων που έλαβαν μέρος στη φετινή έρευνα ανήλθε στους 13.159.

πηγη



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου