Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

«Καζάνι που βράζει» η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ!


Στα πρόθυρα νευρικής κρίσης βρίσκονται κυβέρνηση και ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, καθώς οι ραγδαίες εξελίξεις σε οικονομικό επίπεδο προοιωνίζουν ρήγμα στο εσωτερικό του κόμματος.
Οι βουλευτές, που θα
κληθούν να πάρουν ιδιαίτερα σκληρά μέτρα, που, κυρίως, θα πλήξουν ιδιαίτερα ομάδες που αποτελούν προνομιακό πεδίο για το ΠΑΣΟΚ, βρίσκονται σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση, ενώ εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους για την έλλειψη ενημέρωσης από την κυβέρνηση. Οι κινήσεις που εκδηλώνονται προκαλούν ανησυχίες για διαρροές ή και παραιτήσεις βουλευτών στο Μαξίμου.
Ο Μίμης Ανδρουλάκης, μέσω του προσωπικού του ιστολογίου, ζήτησε εκλογές ή κυβέρνηση εθνικής ανάγκης με πρωθυπουργό κοινής αποδοχής. «Το βάρος των εξελίξεων δεν μπορεί να το αναλάβει ένας ή περισσότεροι μεμονωμένοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ», αναφέρει.
Από την πλευρά του, ο Χρήστος Μαγκούφης, κατά τη χθεσινή του παρουσία στο ΚΤΕ Διοικητικής Μεταρρύθμισης, διεμήνυσε ότι θα καταψηφίσει την κατάργηση του ΙΓΜΕ, αφήνοντας ανοιχτό και το ενδεχόμενο παραίτησής του.
«Όταν μπήκαμε στο μνημόνιο μας κατηγορούσαν για αναλγησία τώρα μας χρεώνουν και ανικανότητα. Αυτό το μήνυμα δεν αντέχεται» δήλωσε κατά τη συνεδρίαση του ίδιου ΚΤΕ, Μιλένα Αποστολάκη.
Σχόλιο: Που να δείτε το βράσιμο στον λαό που σας βλέπει να λέτε και να κάνετε όλα αυτά!

newscode

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου