Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Συλλήψεις σε Σκάλα,Βλαχιώτη & Έλος για Όπλα,Ναρκωτικά & Παραβίαση της Δασικής Νομοθεσίας


Σε συλλήψεις τριών Ελλήνων προχώρησε η Αστυνομία στην περιοχή του Δήμου Ευρώτα για παραβάσεις των νόμων περί όπλων,ναρκωτικών αλλά και για παραβίαση της δασικης νομοθεσίας.
Πιο συγκεκριμένα,συνελήφθη
το μεσημέρι της Τρίτης 20/9/2011 στο Έλος , από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βλαχιώτη σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκάλας , ένας (1) 62χρονος Έλληνας, για παράβαση του Νόμου Περί Ναρκωτικών.Ειδικότερα, Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Βλαχιώτη και του Αστυνομικού Τμήματος Σκάλας Λακωνίας, αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορίες, πραγματοποίησαν από κοινού έρευνα στο σπίτι του 62χρονου, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν:
Δύο (2) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες περιέχουσες ηρωίνη, συνολικού βάρους 4,9 γραμμαρίων. Δύο (2) αυτοσχέδιες χάρτινες συσκευασίες περιέχουσες κάνναβη, συνολικού βάρους 0,3 γραμμαρίων.Δεκαεπτά (17) ναρκωτικά δισκία.Μία (1) ζυγαριά ακριβείας.Δύο (2) πλαστικά καλαμάκια με υπολείμματα ηρωίνης.
Ο 62χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης, ενώ Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βλαχιώτη Λακωνίας.
Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας συνελήφθη, στο Βλαχιώτη , από Αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος και του Αστυνομικού Τμήματος Σκάλας , ένας (1) 41χρονος Έλληνας, για παράβαση του Νόμου Περί Ναρκωτικών.
Ειδικότερα, Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Βλαχιώτη και του Αστυνομικού Τμήματος Σκάλας , αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορίες, πραγματοποίησαν από κοινού έρευνα στο σπίτι του 41χρονου, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν:
Μία (1) σπάθα συνολικού μήκους σαράντα ένα -41- εκατοστών και με μήκος λάμας εικοσαριών -23- εκατοστών.Μία (1) σύριγγα περιέχουσα υπολείμματα ηρωίνης.
Ο 41χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης, ενώ Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βλαχιώτη Λακωνίας.
Τέλος κατά την διάρκεια της ίδιας ημέρας,συνελήφθη στην Σκάλα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκάλας και από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βλαχιώτη, ένας (1) 33χρονος Έλληνας, για παράβαση Νόμου περί Όπλων και για παράβαση της Δασικής Νομοθεσίας.
Ειδικότερα, Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Σκάλας και του Αστυνομικού Τμήματος Βλαχιώτη, αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορίες, πραγματοποίησαν από κοινού έρευνα στο σπίτι του 33χρονου, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν:
Ένα (1) κυνηγητικό όπλο τύπου φλόμπερ άνευ αριθμού.Ένα (1) κουτί που περιείχε 100 σφαιρίδια.Ογδόντα (80) αυτοσχέδια αγκίστρια, προοριζόμενα για παράνομη θήρα.
Ο 33χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης, ενώ Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σκάλας Λακωνίας.

lakonikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου